COL·LABORADORS

Quan era petit, a en Guillem Gelabert Sunyer li digueren que dibuixava bé. A dia d'avui els seus dibuixos encara mostren un enginy i tècnica millors que els de gairebé tots els nins i el seu èxit social és també superior al de molts infants, prova d'això és que a en Guillem li publiquen dibuixos a Morlanda. Vol morir dins la fufa de sa mare.

Eva Garcia Pinos és doctora en Traducció per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Tradueix sobretot novel·la i assaig d'història de l'alemany i l'anglès al català i castellà. Ha traduït autors com Hans Magnus Enzensberger, Alan Ryder o Saša Stanišić. De tant en tant, escriu algun relat sense perdre mai l'humor.

Malafolla és un estudi amb inquietuds gràfiques i socials, i així ho plasma a la seva obra. Ve del món de la il·lustració, el disseny gràfic i el disseny de moda. Treballa, sobretot, la serigrafia i el collage amb un imaginari molt divers per donar forma i contingut a les seves obres amb les quals intenta no deixar indiferent ningú.

Henry Brenan va néixer i es va criar a Dorset a la dècada de 1990, on va estar exposat a una varietat de literatura des de ben petit. Ted Hughes i Rudyard Kipling van ser els primers escriptors que van despertar la seva imaginació; continuen fent-ho. Format a l’escola de Canford, va freqüentar l’obra de Thomas Hardy, T. E. Lawrence i Rupert Brooke. Està interessat en la literatura folk i la cançó tradicional.

Cristòfol Pons és artista visual. Neix a Menorca, lloc a on resideix actualment. És llicenciat en Belles Arts a Barcelona. El seu treball s’ha centrat, sobretot durant els darrers anys, en intentar esbrinar i representar les relacions existents entre el poder i la violència.

Miquel Àngel Adrover forma part d’una de les darreres fornades de joves que ha ajudat a revifar la glosa a Mallorca. És graduat en Filologia Catalana per la Universitat de les Illes Balears i ha publicat Ara he vist passar una mèrlera el 2019 amb AdiA Edicions.

Artista, dibuixant i pintor que sobreviu a un món fantàstic i fa feina a un supermercat. Ha fet algunes portades de discs, il·lustrat un parell de poemaris i llibres i altres coses, a part de dur exposant la seva obra des de fa setze anys. Actualment, s’autopublica el fanzín DIY Superpain Magazine, i per pintar s’inspira en el manga, l’art contemporani japonès i els moviments artístics com el Superflat.

Artal Noguerol va néixer poc abans de fer els trenta anys. Entre les obres que no ha escrit mai destaquen l’antologia Putreficcions (2018) i la mastodòntica L’Arbre de les neures (2021).

Llucia Ramis Laloux és periodista i escriptora nascuda a Mallorca. Actualment viu a Barcelona. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació i revistes literàries. És autora de les novel·les Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys, Egosurfing, Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes i Les possessions, així com dels volums il·lustrats 50 llibres que m’han canviat la vida i El petit menjatemps.

Mar Oliver és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, també tècnica superior en Il·lustració per l’Escola d’Art de Palma. Va jugar a ser professora de secundària un temps i ara fa veure que és il·lustradora (sobretot de publicitat) i intenta sobreviure a Madrid. Passa els estius, Nadal i altres dies que no són festa a cals seus pares a Palma.

Júlia Mérida (Inca, 1995) és musicòloga i professora de música, activitats que mira d’exercir a parts iguals i de forma conjunta a través de la creació de contingut digital. El 2021 va inaugurar el seu pòdcast Pati de butaques en el qual parla de música des d’una perspectiva feminista, crítica i descentralitzada. També forma part de l’equip de Sala3, el pòdcast del Teatre Principal de Palma. Igualment, llegir i escriure són dos pilars fonamentals en la seva producció: va quedar finalista al Premi de Poesia Salvador Iborra 2020 i ha publicat diversos contes a revistes i magazins estatals. A banda d’això, és col·laboradora habitual de les revistes S’Altra Música i Cent per Cent.

Raquel Moreno, formada en il·lustració i disseny, resideix a Manacor i té un estil molt versàtil. Ha publicat alguns llibres com a il·lustradora i dissenyadora, i tot i que la majoria han estat per a adults, també ens mostra una faceta més infantil amb dos dels seus contes. Li encanta donar una llum màgica amb les aquarel·les i crear escenes surrealistes o combinar elements que aportin un to humorístic amb un aire innocent.

Laura Riera Forteza és llicenciada en Història de l’Art i en Documentació. Escriu articles i crítica de cinema per al bloc Peliomanta.com. Ha participat en diversos recitals poètics, així com en homenatges als poetes Andreu Vidal i Miguel Ángel Velasco. Alguns dels seus poemes han aparegut a revistes com Zéjel, Ciutat, la Revista de Palma o Agitadoras. El 2021 va ser una de les autores seleccionades al XXXIV Concurso «Voces Nuevas» d’Ediciones Torremozas.

Julià Picornell (Sant Joan, 1987) és escriptor, músic i periodista. El seu imaginari sol moure’s entre els territoris del realisme brut i el costumisme, sovint ambientat, amb flaires de western, a la Mallorca rural.