COL·LABORADORS

Tònia Meravell

Tònia Meravell és dibuixant. A més d’engreixar el seu imaginari a cada traç, fent il·lustracions per encàrrec. Recentment submergida en el món del còmic. Als seus dibuixos s’hi troben ambients estranys, melancòlics i surrealistes. Els éssers que hi apareixen experimenten cruesa i escatologia, sempre amb el rerefons de la decadència humana.

Miquel Serra

Miquel Serra sobretot dedica gran part del temps lliure a la música. Arran de fer lletres per cançons ha anat perfilant una petita vocació amb l’escriptura. D’aquí va sortir Formigues vermelles, un llibret de miscel·lània publicat per Edicions del despropòsit fa uns anys. El 2021 va treure amb l’editorial Empúries el seu primer llibre de relats Pendents que arribin els conqueridors, en què mesclava escrits semiautobiogràfics amb petits contes de ficció. Espera que la curolla per la narrativa hauria de tenir continuïtat, però com ell mateix afirma, «escriure és un exercici d’autocrítica molt elevat que exigeix temps, convicció i molt d’estímul, anirem deixant passar el temps, meam si es tornen a reunir les condicions».

Bel Gomila

Bel Gomila, il·lustració i disseny gràfic. Dibuixant de situacions quotidianes.

Aina Riera Serra

Aina Riera Serra és periodista a diferents mitjans de comunicació com Televisió de Mallorca, ARA Balears i IB3 Televisió. El 2013 va dirigir el documental Som Elles sobre algunes de les poetes de Mallorca. Aquell mateix any va participar en el recital itinerant de Veus Paral·leles de l’Institut de Lletres Catalanes. També publica amb Maria Antònia Massanet l’antologia Amb accent a la neutra, a l’editorial Lleonard Muntaner (2014). El seu relat La carn vol carn ha sortit publicat a l’antologia de relats fantàstics Extraordinàries de l’editorial Males Herbes (2020), a càrrec de Ricard Ruiz Garzón. L’any 2021 guanya el Premi Pollença de narrativa amb el recull de relats Ran de bàratre i el premi Maria Oleart de l’Ajuntament d’Alella amb el poemari A la taigà.

Sebastià Cabot

Sebastià Cabot és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha publicat algunes novel·les gràfiques i llibres il·lustrats. Actualment viu a Mallorca i prova de guanyar-se la vida com a il·lustrador freelance a la vegada que treballa en nous projectes personals.

Miquel Mas Fiol

Miquel Mas Fiol va estudiar Publicitat i Relacions Públiques, però ha acabat dedicant-se al teatre perquè estava predestinat que fos així, suposa. Escriu i dirigeix teatre i defensa la seva feina com un ofici, com qualsevol altre, en què s’ha de currar molt i també s’hi ha d’abocar moltíssima passió. A part, li agrada Al rojo vivo, llegir assajos de sociologia i politiqueo i fer guateques amb perruques a Barcelona.

Marga Gomila

Marga Gomila és il·lustradora resident a Manacor. S’ha format acadèmicament dins el món de l’art i la il·lustració. Les seves inquietuds personals giren entorn de la història, la imaginació i el comportament humà. El seu esport és la dansa contemporània. A part de l’interès pel món de les imatges, també es dedica a la música. Actualment, toca el baix a la banda Manacorina Nita i participa en altres projectes en procés de publicació.

Max Codinach Sendra

Terrorista del llenguatge
Amfibi sense brànquies
Ocell sense ales
Coàgul d’irrealitat
No s’ha agenollat encara.

Antoni Borrueco Miró

Antoni Borrueco Miró sempre s’ha sentit atret per les històries i les lletres. De ben jove s’ha dedicat a escriure poemes, relats, microrelats… Ha guanyat qualque petit concurs de poesia i microrelat. La literatura és una de les arts que més temps ha conreat al llarg de la seva vida i espera que aquesta llavor creixi així com ell ho anirà fent.

Bel López

Bel López es defineix com sensible, sobretot en relació amb tots els temes que afecten la dona, i això es pot veure en les seves il·lustracions i projectes. Basant-se en la seva formació –que encara no ha acabat, ni sap si mai acabarà– en antropologia i feminisme, cada vegada està més segura que el seu objectiu és el de contribuir a fer que aquest món sigui un poc millor per a les futures dones.

Lluïsa Febrer

Lluïsa Febrer és artista multidisciplinària de Sant Joan graduada en Belles Arts per la Universitat de València. Dibuixa per passar el temps de qualque manera, assegura, però avui en dia a Mallorca ja tothom reconeix el seu estil particular, que consisteix en un cúmul de petites figuretes de persones o animals en ambients hostils i difícils. I tot això amb colors vius i sorprenents.

Alba Barceló

Alba Barceló, llagosterenca establerta a Manacor, és llicenciada en Belles Arts (UB) i durant el seu temps lliure es dedica a la il·lustració.

Alexandre Coll

Alexandre Coll encara viu i fa collage.

Aina Fullana

Aina Fullana Llull va estudiar Llengua i Literatura Catalanes a la UIB i en acabar es dedicà a la docència de català per a adults. Sempre ho ha combinat tot amb l’escriptura. Recentment, ha publicat la seva primera novel·la, Els dies bons, guanyadora del Premi València Alfons el Magnànim de narrativa (2021). Actualment, estudia un postgrau d’Ensenyament de Català per a Adults i un de Correcció i Assessorament Lingüístic.

Pato Conde

Pato Conde és dibuixant i professor d’Arts Visuals. Publica dibuixos assíduament a la revista Mongolia, a Gotham Còmics, Diario de Mallorca i Jot Down.

Xavier Lluís

Xavier Lluís és escriptor, bibliotecari i documentalista. Actualment treballa a la biblioteca del Banc Central Europeu, a Frankfurt. Té una llista infinita de llibres pendents de llegir. Les seves narracions han estat reconegudes en diversos premis literaris d’arreu del país, entre els quals es troben el Premi Imagina un Amor, convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana –i que ha rebut en dues ocasions–, el Premi Llibres Ebrencs de Móra d’Ebre, el Premi Bolleré de Blanes o el Premi Solstici de Taradell, entre d’altres. Les vides excepcionals dels passatgers, obra guanyadora del III Premi Vila de Porreres de narrativa, és el seu primer recull de contes.

Share by: